این روزها تمامی امور و فعالیت ها از انجام کار و پروژه گرفته تا ارتباط با اطرافیان به اینترنت گره خورده است. بنابراین با قطع شدن اینترنت، عملا بساری از کارها و امور روزمره نیز دچار اختلال شده و اکثر ما در این گونه مواقع به فکر مراجعه به مرکز تعمیر مودم می افتیم…
یکی از مشکلات شایع اکثر کاربران، قطعی اینترنت مودم ADSL است که می تواند کلافه کننده باشد. از این رو تصمیم گرفتیم در این مطلب به رایج ترین سوالات کابران در خصوص مشکلام مودم ADSL بپردازیم. مهم ترین نکاتی که در این بخش بررسی می کنیم عبارتند از:
- علت قطع و وصل شدن اینترنت مودم
- نرم افزار عیب یابی مودم
- علت قطع و وصل شدن وای فای مخابرات
با ما همراه باشید.
فهرست
3 علت قطع و وصل شدن اینترنت مودم
به طور کلی باید بدانیم ریست شدن و قطعی و وصلی مودم ADSL مانند روشن نشدن لپ تاپ یا کامپیوتر به فاکتورهای متعددی بستگی دارد؛ مثلا می تواند به علت مشکلات سخت افزاری و یا نرم افزاری باشد…
در اینجا به چند دلیل شایع که می توانند علت قطع شدن اینترنت adsl مخابرات یا سایر اپراتورها باشند، اشاره می نماییم:
کم بودن نسبت سیگنال به نویز (SNR)
SNR مخفف signal to Noise ratio نشان دهنده نسبت سیگنال به نویز است که پایین بودن مقدار آن به معنای بالا بودن نویز سیگنال می باشد.
این یکی از فاکتورهای مهم قطع شدن مودم بعد از چند دقیقه است که سبب ریست شدن دستگاه می گردد.
اگر مایل هستید وضعیت SNR خط خود را مشاهده نمایید، می توانید آی پی 192.168.1.1 را وارد نموده و به کنترل پنل مودم خود دسترسی پیدا کنید.
با ورود به پنل، در بخش پایینی صفحه می توانید آمار و اطلاعات خط خود را ببینید.
توجه داشته باشیدچنانچه عدد SNR خط شما از 10 کمتر بود، نیاز است با ISP ( nternet Service Provider) یا مرکز پشتیبانی خدمات اینترنت تماس بگیرید و از کارشناسان بخواهید تا علت دقیق ریست شدن مودم را پیگیری نمایند.
البته گاهی اوقات علت قطع و وصل شدن مودم d link و یا adsl و… دیگر مدل های مودم می تواند به علت اختلال در اینترنت اپراتور باشد. در این گونه مواقع پیشنهاد می کنیم ابتدا با اپراتور تماس بگیرید و در صورت عدم حل شدن مشکل، با مرکز ISP تماس حاصل نمایید.
اختلال در مودم
از دیگر دلایل قطع و وصل شدن اینترنت مودم می توان به نیم سوز شدن آن اشاره نمود! برای تست این مشکل می توانید از مودم دیگری استفاده نمایید تا ببینید ایراد از این دستگاه است یا نه؟
البته فراموش نکنید همان طور که خرید مانیتور دسته دوم و یا لپ تاپ استوک ممکن است شما را با ریسک خرابی قطعات رو به رو کند، استفاده از مودم دست دوم نیز می تواند شما را با مشکلات قطعی و نیم سوز شدن مودم مواجه سازد. پس پیشنهاد می کنیم حتما قبل از خرید این نکته را در نظر داشته باشید.
و اما… پس از اینکه به مدت چند ساعت با مودم جدید کار کردید و مشکلی مشاهده نکردید، می توانید اطمینان حاصل کنید که ایراد از مودم شما است.
عدم استفاده از اسپلیتر
یکی دیگر از دلایل قطع شدن اینترنت adsl مخابرات،جدا نبودن خطوط تلفن و اینترنت از یکدیگر است. در این وضعیت با هر بار تماس از اطرف افراد مختلف، مودم شما ریست شده و اینترنت قطع می گردد.
بنابراین پیشنهاد می کنیم حتما از Splitter یا جداکننده خطوط تلفن و نت استفاده نمایید؛ چرا که با هر بار برقراری تماس، جریان برق روی خط تلفن شما افزایش یافته و در نهایت سبب ریست شدن مودم می گردد.
بنابراین علاوه بر نداشتن اسپلیتر، استفاده از تلفن بی سیم و جود بیش از یک تلفن در خانه می توانند مهم ترین عوامل قطع و وصل شدن اینترنت مودم باشد.
با 3 مشکل رایج مودم و راهکارهای هر کدام آشنا شدیم.
اما… درست مثل نرم افزارهایی که برای ریکاوری اطلاعات کامپیوتر و یا تست لپ تاپ استوک طراحی شده اند، به منظور بهبود اتصال به اینترنت هم برنامه و اپلیکیشن هایی در نظر گرفته شده اند تا در صورت عدم مراجعه به مراکز فروش کامپیوتر یا مودم، بتوانید در خانه به حل مشکلات اینترنتی بپردازید. در ادامه به معرفی این برنامه کاربردی می پردازیم…
نرم افزار عیب یابی مودم
البته فراموش نکنید اولین قدم در عیب یابی مودم، بررسی اتصالات فیزیکی از جمله: خط تلفن، مودم و… است.
پس از اتصال صحیح کابل LAN و مشاهده مجدد قطعی اینترنت، حالا می توانیم به نصب نرم افزار تعمیر وای فای یعنی: Complete Internet Repair بپردازیم.
این برنامه کاربردی یک ابزار رایگان تعمیر اینترنت بوده و به شناسایی مشکلات مودم شما و رفع آن ها کمک می کند.
در بخش یعدی نیز به طور کوتاه به دلایل قطعی اینترنت وای فای مخابرات و مودم های tp link و d link می پردازیم تا در صورت وجود این مشکلات راهکار آن را بدانید.
علت قطع و وصل شدن وای فای مخابرات
قبل از هر چیز چنانچه از مشکلات وای فای مخابرات خود کلافه شده اید، پیشنهاد می کنیم در اسرع وقت به پشتیبانی اپراتور ارائه دهنده اینترنت تماس گرفته و علت را جویا شوید؛ ممکن است ایراد از شرکت خدمات اینترنت باشد که در این صورت باید کمی شکیبا باشید؛ اما چنانچه مشکلی بابت اپراتور وجود نداشت، باید به قطعی و مشکلات مودم خود شک کنید.
خرابی سیم مودم
گاهی اوقات علت قطع و وصل شدن مودم d link و یا علت ریست شدن مودم tp link، می تواند به دلیل خرابی سیم مودم باشد! در این گونه مواقع ابتدا سیم شارژر مودم را بررسی نمایید، سپس به سراغ سیم اتصال به تلفن رفته و در صورت مشاهده خرابی، ار مراکز تعمیر شارژر لپ تاپ یا تعمیرات مودم اقدام به تعویض سیم نمایید.
خرابی خط تلفن
پس از تماس با مرکز پشتیبانی اپراتور و اعلام خرابی خط تلفن شما، باید با شماره تلفن 20117 که همان سامانه خرابی تلفن کشور است، تماس حاصل کرده و از کارشناسان بخواهید برای رفع مشکل شما اقدام نمایند. در نهایت با مراجعه کارشناس، مشکلات وای فای مخابرات به پایان می رسد.
قرار دادن مودم در جای نامناسب
گاهی اوقات علت ریست شدن مودم tp link و یا adsl و… به دلیل این است که مودم را در جای گرم یا بسته قرار داده اید!
توجه داشته باشید که مودم برای آنتن دهی به فضای باز نیاز داشته و قرار دادن در جای گرم و بسته می تواند احتمال خرابی آن را افزایش دهد…
جمع بندی
به پایان مطلب ۳ تا از رایج ترین مشکلات مودم ADSL رسیدیم. در این بخش تلاش کردیم ابتدا دلایل شایع ریست شدن و یا مشکلات مودم ADSL را بررسی کرده و به ارائه راهکار بپردازیم.
در ادامه نرم افزار Complete Internet Repair را به منظور بهبود اینترنت و شناسایی و رفع مشکلات مودم معرفی کردیم تا بتوانید بدون مراجعه به مراکز تعمیر مودم و یا تعمیر لپ تاپ نیز خودتان به رفع مشکل بپردازید.
در پایان نیز با سه علت علت قطع و وصل شدن وای فای مخابرات آشنا شدیم که عبارتند از:
- خرابی سیم مودم
- خرابی خط تلفن
- قرار دادن مودم در جای نامناسب
امیدواریم این مطلب، راهنمای جامعی به منظوز رفع مشکلات قطعی اینترنت مودم برای شما باشد.
خدمات مهندسی آرمان با بیش از یک دهه تجربه در زمینه تعمیرات مودم، تعمیرات کامپیوتر، فروش مینی کیس، ارائه مانیتور دسته دوم یا استوک و… پاسخ گوی نیاز مشتریان است. در صورت نیاز به مشاوره می توانید از بخش تماس با ما با کارشناسان خدمات مهندسی آرمان (دیجی تعمیر) در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه