چه زمانی به تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ نیاز است؟ تعمیرات نرم افزاری لپ تاپ به چه بخش هایی اختصاص پیدا می کند؟
از جمله مشکلاتی که در لپ تاپ ها پدیدار می شود، مشکلات نرم افزاری لپ تاپ است. احتمال بروز مشکلات نرم افزاری در لپ تاپ بیشتر از مشکلات سخت افزاری است و تمامی افراد بدون استثنا با این مساله مواجه می شوند.
فهرست
تعمیرات نرم افزاری
1- نصب انواع سیستم عامل ( انواع ویندوز Linux – Ubuntu و غیره )
2- نصب انواع نرم افزارهای کاربردی و تخصصی
(Office و آنتی ویروس اورجینال و Pdf Reder و غیره)
3- نصب داریوهای سخت افزاری
(گرافیک – کارت صدا – کارت شبکه و غیره )
به همین دلیل لازم است تا همه اشخاصی که دارای لپ تاپ های شخصی هستند و یا در محیط کاری خود از لپ تاپ استفاده می کنند، با تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ و علل نیاز به این تعمیرات اطلاعاتی را داشته باشند تا در صورت بروز مشکل در سیستم بدانند که باید چه کاری انجام دهند.
نرم افزار چیست؟
به تمامی برنامه های کاربردی که نقس واسط میان کاربر و سیستم را اجرا می کنند و کاربر از طریق این برنامه ها فعالیت مورد نظر خود را در سیستم انجام می دهد، نرم افزار می گویند.
به عنوان مثال: ویندوز، فوتوشاپ، پاورپوینت، آفیس و یا تمامی بازی های کامپیوتری نرم افزار هستند که به وسیله آنها می توان با سیستم ارتباط برقرار کرد و از سیستم استفاده کرد و نرم افزار ها بسیار نامحدود هستند و در هر زمینه ای تعداد بی شماری نرم افزار می توان یافت.
تعمیرات نرم افزاری لپ تاپ
در بسیاری از مواقع و بر اساس دلایل مختلف، نرم افزار ها دچار آسیب می شوند که در صورت بروز ایراد در آنها باید تعمیر آنها اقدام کرد. آسیب دیدن نرم افزار ها بر اساس نوع کاربردی که دارند، می تواند هم خطرناک باشد و هم بدون خطر.
به عنوان مثال: آسیب دیدن ویندوز در بسیاری از مواقع باعث می شود که کاربر به تعویض ویندوز نیاز پیدا کند که با تعویض ویندوز امکان از بین رفتن بخشی از اطلاعات کاربر بر روی سیستم وجود دارد. بنابراین آسیب دیدن نرم افزار ویندوز می تواند از انواع خطرناک و دردسر ساز ایرادات نرم افزاری باشد.
و یا برخی از نرم افزار ها مانند فوتوشاپ در صورتی که دچار مشکل شوند، هیچ خطری را برای افراد ایجاد نمی کنند، زیرا این نرم افزار به راحتی قابل نصب مجدد است و با نصب مجدد آن ایراد به وجود آمده بر طرف می شود.
تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ را چگونه باید انجام داد؟
برخی از ایرادات نرم افزاری پدید امده در سیستم به گونه ای هستند که اشخاص خود می توانند آنها را برطرف کنند. اما در صورتی که ایراد به وجود آمده در سیستم را نمی توانید خود حل کنید، بهتر است که از افراد متخصص و ماهر در این زمینه کمک بگیرید و تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ خود را به دست متخصص بسپارید.
به عنوان مثال: تعمیر ویندوز و یا ریکاوری کردن اطلاعات از دست رفته در لپ تاپ از جمله تعمیرات بسیار پیچیده است که از عهده هر کسی بر نمی آید و فقط باید توسط متخصص انجام شود. اما نصب مجدد برخی از نرم افزار های آسیب دیده مثل آفیس کار آسانی است که می توان آن را به راحتی انجام داد.
علائم نیاز به تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ
- کند شدن لپ تاپ: ویروسی شدن لپ تاپ از جمله عواملی است که باعث کند شدن لپ تاپ می شود و در صورت ویروسی شدن لپ تاپ ممکن است که برخی از اطلاعات خود به خود پاک شوند و یا سیستم هنگ کند که این مسائل باعث کند شدن لپ تاپ نیزمی شود.
- پیام های ارور: در مواقعی که پیام های ارور به صورت مکرر بر روی صفحه نمایش لپ تاپ ظاهر می شود، باید این پیام ها را یادداشت کنید و آنها را به متخصص نشان دهید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن ایرادات به وجود آمده در نرم افزار را تشخیص دهید و برای برطرف کردن آنها اقدام کنید.
- کرش دادن لپ تاپ: کرش دادن از جمله مسائلی است که در نرم افزار ها رخ می دهد و معمولا برای حل این مشکل با نگه داشتن دکمه های crtl+alt+delet می توانید مشکل را بر طرف کنید. اما در صورتی که انجام این کار نیز موثر واقع نشود باید لپ تاپ را restart کنید. اما اگر صفحه آبی مرگ بر روی مانیتور پدیدار شود بیانگر این است که سیستم عامل کرش داده و در این جالت برای از متخصصین برای تعمیر نرم افزاری کمک بگیرید.
- مشکلات سازگاری: ورژن نرم افزار ها دائما در حال تغییر است و نسخه های جدیدی از آنها در طول سال وارد بازار می شود. به همین دلیل در بسیاری از مواقع سیستم های قدیمی با این ورژن های جدید از نرم افزار ها سازگار نیستند و نصب این نرم افزار های جدید مشکلاتی مانند هنگ کردن را بر روی سیستم ایجاد می کند. در این شرایط برای سازگاری نرم افزار ها باید سیستم خود باید یا سیستم را ارتقا دهید و یا نرم افزار هایی با ورژن های قدیمی تر را بر روی سیستم نصب کنید که با سیستم سازگاری داشته باشد.
- مشکلات مربوط به اتصال به اینترنت: از جمله مشکلات نرم افزاری رایج در لپ تاپ ها مشکل اتصال به اینترنت است که معمولا به دلیل وجود تروجان ها، ویروس ها و بد افزار ها رخ می دهد. برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی بهتر است که انتی ویروس مناسبی را بر روی سیستم خودفعال کنید.
- عدم اجرای نرم افزار: اجرا نشدن نرم افزار ها بر اساس عوامل مختلفی رخ می دهند که برای رفع این مشکل به تعمیرات تخصصی نرم افزار لپ تاپ نیاز است. عوامل مختلفی باعث اجرا نشدن نرم افزار ها می شوند. به عنوان مثال: ممکن است که حافظه لپ تاپ شما پر باشد و برنامه قادر به اجرا در سیستم نباشد و یا ممکن است که ورژن برنامه با لپ تاپ شما سازگاری نداشته باشد.
همچنین ممکن است که سی پی یو لپ تاپ ضعیف شده باشد و توانایی اجرای برنامه به صورت مناسب را نداشته باشد. اگر علت اجرا نشدن برنامه به علت بروز مشکل در سخت افزار سیستم باشد، بهتر است که لپ تاپ را به متخصص نشان دهید تا برای رفع مشکل شما اقدام کند.