تعمیرات تخصصی مودم وایرلس
تعمیرات تخصصی مودم وایرلس در این مرکزهمانند کلیه تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری لپ تاپ و کامپیوتر در اسرع وقت و با بهترین تجهیزات توسط تیم حرفه ای انجام می شود. با خدمات مهندسی آرمان همراه باشید.
خدمات ما تمامی برند های تولید کننده مودم وایرلس را در بر می گیرد.
1- تعمیر مودم هایی که روشن نمی شوند
2- تعمیر مودم هایی که چراغ وایرلس آن ها روشن نمی شوند.
3- تعمیر مودم هایی که چراغ ADSL آن ها روشن نمی شوند.
4- تعمیر مودم هایی که چراغ اینترنت آن ها روشن نمی شوند.
5- تعمیر و تعویض انواع آداپتور مودم
6- تعویض پورت های شکسته(Lan و Line و Power و غیره)
برندهای مودم قابل تعمیر در خدمات مهندسی آرمان
- تعمیر مودم Dlink
- تعمیر مودم Tplink
- تعمیر مودم Utel
- تعمیر مودم Tenda
- تعمیر مودم Sisco
- تعمیر مودم Gnet
- تعمیر مودم Zyxel
امروزه مودم ها یکی از محبوترین و پرطرفدارترین پل های ارتباطی میان انسان ها هستند. ابزاری کارآمد، دقیق، مقرون به صرفه که برای انسان امکان تبادل هرگونه اطلاعات و داده های الکتورنیکی را فراهم می کند. در این میان با خرابی مودم، قطع و وصل شدن اینترنت و خاموشی های مکرر بسیاری از کارهای انسانی مختل شده و تنها این سوال به وجود می آید که آیا مودم قابل تعمیراست؟ یا باید یک مودم جدید را جایگزین آن کرد؟
این مقاله بسیاری از سوالات شما کاربرعزیز درباره انواع مودم ها، کارکرد مودم وایرلس، نقاط ضعف و خودت وایرلس و مدت و هزینه تعمیرات تخصصی مودم وایرلس را پاسخ داده و می کوشد روش هایی در مورد نگهداری بهتر از مودم و راه های افزایش عمر مودم ها را آموزش دهد.
مودم چیست؟
مودم یک وسیله سخت افزار برای برقراری ارتباط میان رایانه، موبایل، تبلت، و گوشی های اندرویدی با اینترنت است. مودم ها دارای انواع مختلفی هستند و با استفاده از خطوط تلفن، فیبر نوری و یا سیمکارت ارتباطات را با اینترنت برقرار می کنند و وظیفه آن ها تبدیل سیگنال های دیجیتال با آنالوگ و برعکس است.
اتصال به اینترنت از دو طریق ممکن است:
- اتصال از طریق خطوط تلفن ثابت که با استفاده از یک مودم قابل استفاده است. به مودم های که برای شبکه های تلفن ثابت استفاده می شوند مودم ADSL گفته می شود، امروزه بیشتر مودم های ای. دی. اس.ال وایرلس هستند.
- اتصال از طریق خطوط تلفن همراه که با استفاده از مودم سیم کارت خور متصل به موبایل قابل استفاده است و به آن مودم جیبی یا مودم همراه گفته می شود. این مودم ها نیازی به اتصال فیزیکی ندارند و تنها با قرار دادن یک سیمکارت در دستگاه مودم قادر به اتصال به دکل های مخابراتی می شود. نسل مختلف مودم های سیم کارتی شامل مودم های 2G،3G ، 4G، 5G، LTE می باشد.
مودم وایرلس چیست؟
اصطلاح وایرلس (Wireless) به معنی بدون سیم است. یک نوع روش ارتباطی بی سیم یا بدون سیم است. در این روش برای انتقال داده ها میان دستگاه ها به جای استفاده از کابل از انرژی استفاده می شود. دراقع برای ارتباطاتت بی سیم از امواج رادیویی، الکترومغناطیسی، صوتی و نوری استفاده می شود.
محاسن و مزایایی مودم وایرلس
- آسان و سریع راه اندازی می شود.
- به کابل نیاز ندارد.
- سرعت بالایی دارد.
- کیفیت بالایی دارد.
- قابلیت اشتراک گذاری بین چندین کاربر را دارد.
- خط تلفن اشغال نمی شود.
- اتصال دائمی و بدون انتظار است.
- قیمت بسته های اینترنتی بسیار پاین تر از قیمت بسته های اینترنت موبایل است.
معایب و نقاط ضعف مودم وایرلس
- راه اندازی و نصب آن هزینه بالایی دارد.
- در همه مناطق پوشش ندارد.
- نیاز به دید مستقیم در ارتباط رادیویی دارد.
- نسبت به شبکه کابلی امنیت پایین تری دارد.
شایع ترین تعمیرات تخصصی مودم وایرلس
شایع ترین تعمیرات تخصصی مودم وایرلس مربوط به موارد زیر است:
- روشن نشدن چراغ های مودم
- روشن نشدن چراغ وای فای
- ثابت بودن سه چراغ اول مودم ( چراغ پاور، چراغ ADSL، چراغ اینترنت)
- روشن نشدن چراغ ADSL
- روشن نشدن چراغ LAN
- ریست شدن چراغ های ADSL
- قرمز شدن چراغ اینترنت
مودم وایرلس بر اثر چه مواردی می سوزد؟
مهم ترین عواملی که باعث سوختن مودم می شود شامل موارد زیر است:
- ضربه خوردن یا افتادن
- خیس شدن بر اثر مایعات
- نوسانات برق
- برخورد صاعقه
مودم ها به نحوی طراحی شده اند که قادر هستند در مدت زمان طولانی کار کنند، اما بهتر است در زمانی که از آن استفاده نمی شود، مودم را خاموش کرد. البته باید بدانیم روشن و خاموش کردن مودم ها نیز هر کدام محاسن و معایبی دارد، مثلا روشن و خاموش کردن مداوم مودم ممکن است باعث خرابی دکمه پاور شود، اما محاسنی مانند جلوگیری از خطرامواج رادیویی برای انسان، صرفه جویی در مصرف برق، امنیت، جلوگیری از نوسانات برق، افزایش عمر تجهیزات از جمله محاسن خاموش کردن مودم ها در زمان غیر مصرف می باشد.
روش های مراقبت از مودم وایرلس
- تمیزکاری مرتب و جلوگیری از قرار گرفتن گرد وغبار
- خاموش کردن مودم در زمان های غیر استفاده
- قرار دادن مودم در جای مناسب و به دور از گرما و حرارات
- جلوگیری از جابه جایی و ضربه دیدن
- جلوگیری از نوسانات برق
- جلوکیری از مصرف و فشار کاری زیاد
زمان مورد نیاز برای تعمیرات تخصصی مودم وایرلس
زمان تعمیر وایرلس به نوع خرابی آن بستگی دارد، اگر خرابی مربوط به تعویض قطعه باشد، زمان تعمیر کوتاه تر است، اما اگر خرابی مربوط به تعمیر قطعات و موارد دیگر باشد، زمان تعمیر طولان تری خواهد بود، اما در مجموع مدت زمات تعمیر وایرلس بین 3 تا 7 روز به طول می انجامد.
ابزار مورد نیاز برای تعمیرات تخصصی مودم وایرلس
تعمیر عیوب تجهیزات کامپیوتری و دستگاه های دیجیتال با ابزار مناسب نیازمند است و شامل ابزارهایی مانند هویه؛ لحیم، هیتر، سیم هیتر، قلع کش، پمپ باد، پنس، لوپ، مولتی متر دیجیتال، انواع پیچ گوشتی، منبع تغذیه و پروگرام از مهم ترین ابزارآلات تعمیرات تخصصی مودم وایرلس است.
تعهدات بهترین تعمیراکاران مودم وایرلس چیست؟
- تعمیرکاران مجرب و کارآزموده باشند.
- تمام عیوب مودم را برطرف کنند.
- مودم را در زمان کوتاه و بدون معطلی تعمیر کنند.
- از قطعات اصل و اورجینال استفاده کنند.
- برای تعمیر خود ضمانت و مهلت تست قرار دهند.
هزینه تعمیرات تخصصی مودم وایرلس
هزینه تعمیرات تخصصی مودم وایرلس به نوع تعمیر و تعویض قطعات و خدمات دریافتی متغییر است، اما به طور میانگین هزینه تعمیر مودم بین 150 هزار تومان تا 2 میلیون متغییر است.
مودم های وایرلس مانند تمام وسایل الکترونیکی و برقی نیازمند مراقبت و محافظت هستند و برای استفاده بهتر و بیشتر از آن ها بایستی از روش های پیشگیرانه و در برخی موارد تعمیرات برخی از قطعات آن استفاده کرد. با وجود بالا بودن قیمت مودم ها و افزایش قیمت خرید آن ها بهتر است تا جای ممکن به جای تعویض مودم آن را تعمیر کرده و مجددا از آن مودم ها استفاده کرد.